Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Află mai multe accesand politica cookies INCHIDE X
FreeDNS.ro
logo
Caută domeniu nou: www. . | Gazduire Web | Gazduire VPS | Despre OPTI

Acord de confidenţialitate

    1. Acest document completează Termenii şi condiţiile de utilizare ale serviciului FreeDNS.ro.
    2. Acest Acord reglementează folosirea datelor şi informaţiilor personale colectate în cadrul site-ului http://www.freedns.ro şi în schimburile de mesaje e-mail desfăşurate între utilizatorii înregistraţi şi Echipa FreeDNS.
    3. FreeDNS.ro colectează date personale, în scopul identificării corecte a utilizatorilor finali, al prevenirii infracţiunilor informatice şi daunelor posibile asociate cu un serviciu de DNS Hosting.
    4. Date personale protejate sunt Adresa, Adresa de e-mail, Codul Numeric Personal, Data naşterii, Telefonul şi Parola introduse în cadrul procesului de înregistrare a oricărui utilizator, precum şi comportamentul înregistrat al utilizatorului în cadrul navigării site-ului http://www.freedns.ro . Sunt tratate ca Date personale protejate şi datele divulgate de utilizatorii înregistraţi ai FreeDNS.ro în cadrul oricăror mesaje e-mail trimise către adresele precizate în pagina “Contact” sau la office@opti.ro. Datele personale protejate nu vor fi divulgate, publicate sau transmise către terţi persoane fizice sau juridice.
    5. Baza de date publică FreeDNS Whois constituie excepţie de la art.4, orice utilizator final putând afla în scopuri de securitate şi verificări tehnice următoarele date ale utilizatorului asociat cu subdomeniul folosit: Numele utilizatorului şi Adresa de e-mail.
    6. La ştergerea contului de utilizator prin voinţa utilizatorului sau de către OPTI, OPTI se obligă să şteargă Datele personale protejate în maxim 3 luni calendaristice.
    7. OPTI foloseşte Datele personale protejate şi pentru identificarea utilizatorului final, pentru contactarea lui în cazuri ce nu suferă amânare precum şi în alte situaţii precizate în Termenii şi condiţiile de utilizare. Atunci când OPTI consideră că utilizatorul final a produs o infracţiune sau daună sancţionată ca atare de legea română, OPTI poate reţine pe termen nelimitat şi transmite către persoanele vătămate sau autorităţile legale datele personale protejate, doar simultan cu suspendarea contului utilizatorului înregistrat.
    8. Aplicarea acestui Acord se face pe termen nelimitat. OPTI se angajează să răspundă în 5 zile lucrătoare la orice solicitare primită prin e-mail la office@opti.ro ce priveşte clarificarea, precizarea sau îmbunătăţirea Acordului.
    9. SC OPTI Systems SRL este operator inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 9691
    10. Colectarea de date cu caracter personal
      1. OPTI poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
        1. Pentru a ne asigura ca site-urile OPTI raspund nevoilor dumneavoastra.
        2. Pentru a livra serviciile noastre online cum ar fi dar fara a se limita la web hosting, achizitionare nume de domenii samd.
        3. Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului, cum ar fi dar fara a se limita la OPTI Control Panel.
        4. Pentru mentinerea unei relatii online cu clientii nostri similara unei relatii comerciale traditionale.
      2. OPTI colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului., inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat. OPTI poate folosi in cadrul site-urilor cookies.
      3. OPTI poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:
        1. conformarea la rigorile legii;
        2. protejarea si apararea drepturilor OPTI declarate sau implicite
      4. Atunci cand OPTI este solicitat legal sa furnizeze date cu caracter personal, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
      5. OPTI nu vinde, distribuie, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
      6. Persoana care a trimis date cu caracter personal catre OPTI are urmatoarele drepturi, conform Legii nr.677/2001
        1. Dreptul la informare (art.12)
        2. Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de OPTI
        3. Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:
          1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
          2. transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
          3. notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. i) si ii).
          4. Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
          5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.
          6. Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25)

    Data ultimei modificări: 24/09/2010

 
2017-11-23 | 20:12:43 EET © 2017 OPTI Systems  

.